ervaringen

Samra


“Milan is echt een top personal trainer. Ik train nu al iets meer dan een jaar bij hem en het voelt eigenlijk meer als een goede vriend met wie je elke week consistent naar de gym gaat”. 

 

De resultaten liegen er ook niet om: verloor 11 kilo binnen 8 maanden en ook veel vet kwijt op de juiste plekken. Daarnaast heb ik ook een hele nieuwe lifestyle dankzij Milan zijn begeleiding. Hij is super creatief, totaal niet eentonig in zijn schema’s en denkt echt supergoed met je mee als je ergens last van hebt of als je een bepaald doel hebt. Bedankt voor alles topper! Ik blijf nog wel even hangen;).

Maud


Ik train nu sinds februari met Milan omdat ik graag fitter wilde worden en wat gewicht kwijt wilde raken. Na 6 maanden merkte ik al echt een verschil: spiergroei en lager vet percentage.


Door de fijne afwisseling van oefeningen is geen enkele week precies hetzelfde. Sommige oefeningen blijven wel terugkomen, maar hieraan merk je dan ook snel dat je zwaardere gewichten kunt gebruiken.
Milan als trainer is super geduldig, pusht wanneer het moet, maar luistert ook meteen als je aangeeft dat een oefening niet lukt. Tijdens de pauzes is het altijd even gezellig kletsen en krijg je ook regelmatig nog wat tips voor voeding.

Ik zou Milan aan iedereen aanraden die een empathische, deskundige en gezellige trainer zoekt!

Nick


 

Ik ben bij Milan terecht gekomen omdat ik op een gezonde en verantwoorde manier (lees: geen crashdieet) in een periode van 12 weken een gezonder gewicht wilde bereiken. Ik had een duidelijk doel voor mezelf gesteld en Milan heeft mij goed begeleid om dat doel te bereiken.
 
Door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen heeft Milan tijdens het intakegesprek mijn eetpatroon in kaart gebracht en op basis daarvan én mijn persoonlijke doel heeft hij een gepersonaliseerd voedingsschema samengesteld. Gedurende de periode van dit programma heeft Milan de voortgang nauwlettend gemonitord en het schema daar waar nodig aangepast. Hij was betrokken waardoor het leuk was om de wekelijkse resultaten met hem te delen.

Ik heb het voedingsschema nooit als een streng dieet ervaren. Ik heb qua voeding juist nieuwe inzichten gekregen wat goed en minder goed voor mij is en zal hier in de toekomst een gezonder eetpatroon op na houden.
Mijn doel heb ik bereikt en ik ben blij deze stap met Milan gezet te hebben. Ik kan hem dan ook zeker van harte aanbevelen!

Cesar


 

Milan is niet alleen één van de beste trainers die ik ooit heb gehad, maar ook een mooi mens. De passie voor zijn werk, inspireert mij en zorgt ervoor dat ik gemotiveerd blijf. De techniek die hij je leert helpt niet alleen om betere resultaten te krijgen maar ook om blessures te voorkomen.
 
Naast een heel gedetailleerd trainingsschema heb ik van Milan ook een dieet gekregen om mijn doelen in korte tijd te kunnen bereiken. De training en het voedingsschema zijn makkelijk te volgen en de variatie die er in zit maakt het een aangenaam proces om een beter lichaam te krijgen.
 
Daarnaast zorgden de motivatie en tips, die ik in elke sessie van Milan kreeg, ervoor dat ik mijn eigen discipline kon opbouwen en dat ik consequent bleef trainen. Ik raad je zeker aan om een training met Milan te volgen. Wat een topper! Bedankt voor alles Milan! Ik ben binnen 8 weken 4 kilo kwijtgeraakt en heb een betere definitie van mijn lichaam bereikt.

Daniëlle


Ik ging naar Milan toen ik het resultaat van zijn coaching zag bij een vriendin van mij. Want die billen wilde ik ook wel hebben.

Toen ik uiteindelijk bij hem begon, had ik een langer wensenlijstje met onder andere een verlaagd vetpercentage, versterken van mijn knieën en onderrug, en het begrijpen van mijn voedingsgewoonten.

 

Het fijne aan Milan is dat hij je op een gezonde manier je grenzen laat opzoeken, maar ook met je meedenkt. Als het nou gaat over eten of om een oefening aan te passen.

Je zal altijd wel een keer tijdens de training denken: “hoe verzint hij het?!” Maar dat zijn juist de oefeningen die je scherp houden.

 

Met mijn bouw vind ik niet dat je heel snel fysiek resultaat ziet, maar wat de weegschaal aangaf was dat ik zelfs tijdens de feestdagen mijn doel had behaald. Meer spiermassa en minder vet.

Inmiddels ben ik begonnen aan mijn tweede keer 12 weken en erg benieuwd naar dat resultaat.

Marianne


Milan gaat professioneel te werk en neemt zijn job serieus. Na het volgen van een proefles, heb ik gekozen voor een begeleiding van 12 weken. Ondanks dat ik mininaal 3 keer in de week train, had ik toch iets extra's nodig. Ik heb soms last van mijn knie en rug. Deze klachten wilde ik verminderen, daarom wilde ik mijn core sterker maken. Verder was mijn doel om strakker te worden, vooral rond mijn middel. Na een maand had ik minder klachten en zag ik al resultaat.

Charmian


Ik vind het geweldig om met Milan te trainen. Hij luistert goed naar je wensen en stelt een trainingsschema om je te helpen je doelen te bereiken. Ik merkte al een een verschil na 3 sessies met Milan. Hij is professioneel, zeer goed geïnformeerd en een betrokken trainer. Als je op zoek bent naar een goede en ervaren trainer, zoek niet verder. Milan is jouw man.

Michael


Milan is a great physical trainer. He pays attention to your goals and applies his knowledge in the safest yet effective way. I have experienced a lot of progress in terms of my physical conditioning, mobility and weight. In two months I lowered my fat percentage with 8% and I am still losing fat. I highly recommend Milan as a physical trainer.

Josephine


- 10 kilo en vele centimeters

 

Na mijn zwangerschap heeft Milan mij 12 weken begeleid, met een topresultaat! 

Hij is prettig en professioneel in de omgang, flexibel qua afspraken en levert echt maatwerk. 

Met zijn hulp eindelijk structureel gedragsverandering weten te bewerkstelligen, nu de nodige kilo’s kwijt en een gezonde leefstijl. Heel blij mee!

Marie


Mijn naam is Marie, 34 jaar en ik heb heb 12 weken bij Milan getraind,  mijn ervaring was geweldig. Het was niet de eerste keer pt. Wel de eerste keer dat een pt'er naar mij en mijn blessures  luisterde, waarin ik in het verleden zo werd gepusht waardoor blessures  erger werden, kijkt Milan heel goed naar wat je aan kan en bedenkt andere opdrachten die het zelfde opleveren maar dan niet pijn doen aan je blessure. Door het trainen Is mijn core sterker en heb ik veel minder last van mijn rug wat mij veel oplevert in mijn dagelijkse leven. Mijn billen zijn ronder dan ooit en daar wordt ik vaak op aangesproken en mijn buik was klaar voor de zomer! Ik ben fitter dan ik ooit ben geweest.

 

Milan zijn aanpak is prettig omdat hij kalm is en ook humor gebruikt.

Dat maakt het trainen leuk, ook als je van nature sporten niet leuk vind. Doordat je resultaat ziet, wil je ook door. Door privé omstandigheden red ik het nu niet om het tweede traject in te stappen, wat ik heel jammer vind maar ik zou het iedereen aanraden. Na 12 weken ben je niet klaar, dan ben je klaar voor voor nog meer uitdaging! Want het is heerlijk als je je zelf ziet groeien in spieren, kracht en uithoudingsvermogen! Bedankt Milan tot de volgende!

Annemarijn


De afgelopen maanden heb ik met veel plezier bij Milan getraind. Elke training was weer anders en afwisselend en toch pakte hij altijd alle spiergroepen mee. Mijn doelen waren om sterker te worden en mijn conditie op te bouwen. Door de wekelijkse trainingen en begeleiding op het gebied van voeding zag ik al snel resultaat. Steeds een stukje zwaarder en uitdagender trainen, het werkte top! Zeker een aanrader, gegarandeerd spierpijn.

Maxim


Squat: Week 1 vs week 12

Week 1: verminderde flexibiliteit (kuiten) en mobiliteit (heupen).

 

Professionele en deskundige begeleiding.

Sinds Januari ben ik samen met mijn partner begonnen met duo personal training. Het was even afzien aan het begin door corona moesten wij buiten trainen dat is wel een extra moeilijkheidsgraad als je net begint. 

 

De personal trainer Milan pakten het met de juiste flexibele houding op bedacht uitdagende oefeningen waarin wij steeds beter werden. Het fijne van de begeleiding is dat hij kundig is op het gebied voeding en uitleggen van de juiste sporthoudingen. Ik raad het iedereen ten zeerste aan om als eerste te gaan trainen, met een kundige personal trainer voordat je jijzelf aan langdurige blessures helpt. Het andere grote voordeel is de persoonlijke begeleiding en contact dat net even het zetje kan geven als je geen zin hebt in het sporten. Wij hebben met veel plezier met Milan getraind.

Sandra


De 12 weken waren echt de moeite waard om weer regelmaat en balans te krijgen over mijn eetpatroon en wat voor mijn lichaam werkt.

Milan heeft veel kennis over voeding en hoe dat ook een mentaal impact kan hebben. Vooral dat hij ook goede tips geeft en de gesprekken helpen echt om in een positieve mindset door te gaan!

Heel erg bedankt Milan voor alles!!

Willem


Willem, 6 kg afgevallen in 12 weken zonder verlies van spiermassa.

“Na 12 weken heb ik de door mij gestelde doelen behaald. Ik heb genoeg handvatten gekregen om op gewicht te kunnen blijven!”

Door corona en thuiswerken was het voor mij lastig om een balans te vinden tussen voeding en bewegen.

Ik had de volgende doelen gesteld:

1. gezonder voedingspatroon

2. balans tussen eten en bewegen

3. minimaal 5 kg afvallen met behoud van spiermassa en dit ook vast willen houden.

 

Ik heb hierbij gekozen voor een pakket van 12 weken, omdat ik niet voor een korte termijn oplossing wilde gaan. Hierbij wilde ik ook advies hebben over hoe je kan omgaan met de lekkere snacks en biertjes op feestjes / verjaardagen of met uitgaan na coronatijd.

 

Na een intake gesprek met Milan kreeg ik binnen een week nog een voedingsschema met variatiemogelijkheden en een boekje met recepten. Dit schema heb ik als basis gehanteerd en daarbij heb ik elke dag mijn voedingsinname bijgehouden in de app van het Voedingscentrum. Elke week deelde ik met Milan mijn voedingsinname en actuele gewicht. Op basis hiervan kreeg ik via de app of mail goede feedback en 1 keer in de 4 weken hadden we via Skype een consult.

 

Het voedingsschema werd zodanig opgesteld of tussentijds aangepast dat je genoeg binnen kreeg. Hierdoor had ik geen honger gevoel en ging het afvallen heel geleidelijk. Na 12 weken heb ik de door mij gestelde doelen behaald. Ik heb genoeg handvatten gekregen om op gewicht te kunnen blijven. Kortom: ik voel me fit, heb een goede balans tussen eten en bewegen gevonden en ben 6 kg lichter. Laat die zomer maar komen…

Thanks voor de support Milan!

Mathijs


“Na het 12-weekse programma voel ik mij een stuk fitter en strakker. Bovendien ben ik 5 kg afgevallen, mijn broeken zitten losser en ben een aantal cm kwijtgeraakt rondom mijn middel”

 

Voor mij was het belangrijk om meer aandacht te besteden aan m’n voeding en beweging. Door corona vooral thuis aan het werk, waardoor ik meer ben gaan snacken en minder ben gaan bewegen en daarom wat ben aangekomen. Ik ben nu 46, mijn doel qua gewicht was om weer hetzelfde te wegen als voor mijn dertigste. Daarbij was ik op zoek naar een blijvende leefstijlverandering in plaats van een korte termijn plan.

 

Wat ik fijn vond aan de begeleiding is dat niet alles per se super gezond hoefde te zijn, zoals tijdens de weekenden of op sociale gelegenheden. Van Milan heb ik geleerd hoe je voor zo’n gelegenheid of erna kunt compenseren en zo grip kunt blijven houden op de calorieën die je binnenkrijgt.

 

Het bijhouden van m’n voeding en de feedback die ik daarbij kreeg van Milan, hebben mij veel inzicht gegeven in mijn eetpatroon en calorie inname. Hierdoor wist ik dat ik een aantal dingen moest veranderen. We zijn begonnen met een volwaardig ontbijt, hierdoor was ik meer verzadigd gedurende de dag en dus minder de behoefte om te snaaien. Ook heb ik tips gekregen over gezondere tussendoortjes en wat te eten in de loop van de avond. Qua beweging heb ik een trainingsschema ontvangen zodat ik thuis 3-4 x per week een halfuur kon sporten. Op dagen dat ik niet trainden probeerden ik wel te bewegen door te fietsen of te letten op mijn stappen.

 

Na het programma heb ik een regelmatiger eetpatroon, waarbij ik minder snack en meer kennis heb opgedaan over gezonde en volwaardige voeding. Af en toe pak ik nog weleens iets te snacken, maar veelal kies ik voor gezonde tussendoortjes, zoals een stuk fruit of wat noten. Dit is eigenlijk een nieuwe gewoonte geworden.

 

De combinatie voeding en beweging sprak mij erg aan, dit heeft ertoe geleid dat ik mij fitter voel en dat mijn lichaam strakker is geworden. Bedankt voor de afgelopen 12 weken Milan!

Sharon


Sporten, nah niks voor mij!

 

Enige tijd geleden had ik dit antwoord nog gegeven als iemand me vroeg mee te gaan sporten. Inmiddels ben ik met behulp van Milan veel bewuster geworden over mijn voeding. Ik weet nu dat ik met de juiste voeding ook nog wel eens iets lekkers kan eten, zonder mij daarover schuldig te voelen.

 

Daarnaast is Milan ook een enorme steun geweest bij het bewegen. Ik heb nooit gesport en ik vind het enorm zwaar om te beginnen. Milan luisterde goed naar mijn knelpunten en paste daarop de training aan, zodat ik op mijn tempo toch stapjes kon maken. Ik voel mij sinds het veranderen van mijn eetpatroon in combinatie met bewegen een stuk fitter en ik ben trots op mijzelf dat ik heb gekozen voor een gezonder leven met behulp van goede en motiverende tips van Milan!

tamara


“Er zijn een paar kilo’s en centimeters af maar belangrijker is dat ik me beter en energieker voel!”

 

Het persoonlijk contact bij de intake en daarna online hebben mij inzicht gegeven in mijn voeding en nog belangrijker gedurende het proces een gedragsverandering teweeg gebracht waardoor ik nu bewuster ben van wat ik eet. Milan toont interesse en is betrokken, vraagt door of iets gelukt is en laat niet los. Milan denkt echt met je mee hoe je je doelen kunt behalen. Verder ben ik best druk en was het daarom voor mij erg fijn dat de begeleiding vanuit huis gedaan kon worden.

 

Ik zou iedereen willen aanraden om minimaal 3 maanden met Milan als coach aan de slag te gaan!

Bart


"Kan ik mijn levensstijl veranderen?"

 

Met deze vraag kwam ik bij Milan Frenk. Door goede begeleiding en goed voedingsadvies ben ik ruim 7 kilo afgevallen en 8 cm kwijt rondom mijn middel. Dit komt mede door het enthousiasme en de dedication die Milan overbrengt. 

Ik beveel Milan aan voor mensen die op een gezonde manier willen afvallen en hun levensstijl willen veranderen.