Samenwerkingen

PT ROOM

Milan Frenk werkt samen met PT ROOM, dit is een Personal Training Club, waarbij een persoonlijke benadering en gezelligheid centraal staan. Binnen de sport en fitnessbranche hechten veel leden waarden aan een fit en gezond lichaam. Bij behoefte aan coaching en advies over voeding, help ik de leden bij het behalen van hun doelen.

 

Naast sport en training is voeding van belang, want ook al wordt er hard getraind, als de voeding onvolwaardig is kan de prestatie achteruitgaan. Verschillende voedingsstoffen spelen hierbij een rol, zoals eiwitten, koolhydraten en vetten. Daarom bied ik de leden inzicht en handvatten, zodat ze een nieuw voedingspatroon kunnen aanleren. Doelen zijn hierbij veelal afvallen, aankomen in spiermassa en/of energieker en fitter worden. Verder verzorg ik workshops op het gebied van voeding, leefstijl en sport.

Anotrwrld

Binnen het concept AnotrWrld wordt waarde gehecht aan gezondheid op meerdere facetten. De focus ligt hierbij zowel op mindset als de fysieke gezondheid zonder daarbij te zweverig te worden. Tegenwoordig zijn we steeds drukker bezig met van alles en nog wat, werk, telefoon, sociale leven etc. Er blijft vaak maar weinig tijd over om aandacht en tijd te besteden aan de gezondheid waar jij waarde aan hecht. 

 

AnotrWrld organiseert daarom een midweekje weg waarbij de dagen in het teken zullen staan van mindset en lichaam waarbij je even kunt resetten en je lichaam een gezonde boost kunt geven. Er zullen verschillende gezondheidscoaches aanwezig zijn die de deelnemers daarbij helpt. Zelf ben ik de diëtist en personal trainer binnen het concept. Als diëtist organiseer ik workshops en maak ik een voedingsplan op maat voor de deelnemers. Daarnaast zal ik als personal trainer verschillende sportactiviteiten aanbieden, in de vorm van fitness en bootcamp.