Werkwijze 

Milan Frenk werkt met pakketten voor Personal Training en coaching op het gebied van Voeding.

Gratis Proeftraining of Intakegesprek

Vraag jij je af welk pakket bij je past, wil je een personal training ervaren? Of heb je vragen wat ik verder voor jou kan betekenen? Dan kun je voorafgaand de start van de begeleiding, een gratis proeftraining of intakegesprek aanvragen. Klik hiervoor op de onderstaande button.

Werkwijze: PErsonal training

Intakegesprek

Tijdens het intakegesprek zal nader kennis worden gemaakt. Er worden uitdagende doelen gesteld en jouw motivatie wordt besproken. Hierdoor kan er samen voor een passend pakket worden gekozen. Vervolgens gaan we dieper in op jouw huidige train-, voeding en leefstijl, zodat de begeleiding hierop kan aansluiten. 

 

InBody Lichaamsmeting

Om het lichaam te meten gebruiken wij een unieke InBody-weegschaal. Deze weegschaal maakt een analyse van de lichaamssamenstelling. De lichaamssamenstelling is een manier om te beschrijven waaruit het lichaam bestaat. Deze analyse geeft nauwkeurig de veranderingen in vetmassa, spiermassa en percentage lichaamsvet weer. Bij een volgende meting kun je precies zien op welke lichaamsdelen je spiermassa bent aangekomen en waar je vet verloren hebt. Je kunt daadwerkelijke progressie nu echt zien!

 

Functionele Bewegingsanalyse 

Voorafgaand aan het trainingstraject worden er verschillende testen gedaan. Hierdoor krijg je een duidelijk beeld van de zwakke schakels in je lichaam op het gebied van stabiliteit, kracht en lenigheid. Bij mogelijke afwijkingen, zoals weinig 'mobiliteit' oftewel de bewegingsruimte van een gewricht, of een knie die naar binnen valt bij het maken van een squat, dan weet de trainer waar hij aan moet werken om dit te corrigeren voor optimale progressie. De basis is belangrijk, wil jij de resultaten halen waar je naar op zoek bent. 

Werkwijze: Voeding pakket

Intakegesprek

Een intake is een gesprek dat face-to-face wordt gehouden bij MyLife Rotterdam aan de Maas. Of door een videogesprek via Teams/ FaceTime of telefonisch. Tijdens het intakegesprek zal nader kennis worden gemaakt en gaan we dieper in op jouw doel en de reden van behandeling. Vervolgens gaan we het hebben over je voeding- en leefstijlpatroon. Dit gesprek zal ongeveer 60 minuten duren, hierdoor krijg ik een goed beeld van jouw leefstijl en jou als persoon, wat de behandeling ten goede komt.

Vervolgconsulten

Na het intakegesprek ga je aan de slag met jouw nieuwe voeding- en leefstijlpatroon. Vervolgens hebben we wekelijks contact. Dit gaat meestal via WhatsApp. Om de aantal weken hebben we contact via face-to-face gesprekken bij MyLife aan de Maas of via Teams, FaceTime of telefonisch. Tijdens de vervolggesprekken gaan we in op je voortgang ten aanzien van jouw doelen en behoeften. Hierdoor ga je ongewenst gedrag afleren en leer je nieuwe gezonde gewoontes aan. Ook word er ingegaan op een gebalanceerd eet- en leefstijl, waar ook ruimte is voor uitzonderingen, zodat je het kunt volhouden voor de lange termijn.